Βόλεϊ Final 4: Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί

Το Final 4 στο βόλεϊ ανδρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κόσμου στις εξέδρες μετά από επίσημη απόφαση της Ομοσπονδίας. Μία ημέρα πριν την έναρξη του, ο υπουργός αθλητισμού αποφάσισε ότι το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Υπό τον φόβο επεισοδίων ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε η διοργάνωση, που διεξάγεται […]

Βόλεϊ Final 4: Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί

Το Final 4 στο βόλεϊ ανδρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κόσμου στις εξέδρες μετά από επίσημη απόφαση της Ομοσπονδίας.

Μία ημέρα πριν την έναρξη του, ο υπουργός αθλητισμού αποφάσισε ότι το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Υπό τον φόβο επεισοδίων ο Γιάννης Βρούτσης αποφάσισε η διοργάνωση, που διεξάγεται 29-30 Μαρτίου στη Λάρισα, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Την απόφαση ανακοίνωσε η Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας, η οποία αναφέρει:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».