Όλες οι Ειδήσεις μαζεμένες

Ένας σπουδαίος Έλληνας που φτιάχνει μικροτσίπ για την NASA

Τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα ξεκινούν με την ενατένιση του έναστρου ουρανού. Στο Ακριτοχώρι Σερρών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Αναστασιάδης, συνάντησε τον Dr. Νικόλαο Πασχαλίδη, ο οποίος στόχευε πολύ ψηλά.. Στα άστρα.

Ποιες είναι οι 10 σχολές με τα περισσότερα μόρια

Αγωνία τέλος. Οι βάσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων είναι πλέον γεγονός. Στη δημοσιότητα δόθηκα οι βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ για το 2024, με το υπουργείο Παιδείας να αναρτά και τους αναλυτικούς πίνακες με τις σχολές και τα μόρια.

Η Τζένιφερ Άνιστον απέναντι στο Τζέι Ντι Βανς για τα σχόλιά του

Ένθερμη υποστηρίκτρια του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και γνωστή φεμινίστρια η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον με σημερινή ανάρτησή της επιτίθεται στον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων, Τζέι Ντι Βανς για τα απρεπή σχόλια που είχε κάνει προ διετίας για τις άτεκνες γυναίκες, τις οποίες χαρακτήριζε σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Fox ως «γατογυναίκες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους».

Συνάντηση Πούτιν με τον Σύρο ομόλογό του

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Σύρος ομόλογός του Μπασάρ αλ Ασαντ είχαν συνομιλίες για μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν τη Μέση Ανατολή, περιλαμβανομένης της πιθανής συνάντησης του Ασαντ με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Προσεχώς ανακοινώνει την στήριξη σε Κάμαλα Χάρις, ο Μπαράκ Ομπάμα

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σχεδιάζει να εκφράσει σύντομα δημόσια τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2024, μετέδωσε σήμερα το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC.

Περιστατικό με λεκτική επίθεση Π. Πολάκη σε συνεργάτιδα του Α. Γεωργιάδη

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν κατά την σημερινή επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, μετά από επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ένταλμα σύλληψης στο Ηράκλειο για ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, άσκησε η εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος των δραστών του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού Μανώλη Κακουλάκη και της οικογένειάς του, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρει πως δεν ενημερώθηκε για τη συνεδρίαση της Ολομέλειας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών

Στα πρακτικά της Βουλής κατέθεσε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής & Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους ΚΚΕ», Δημήτρης Κουτσούμπας, την ομιλία του για τα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, ενώ απέστειλε στο προεδρείο της Βουλής την εξής επιστολή, σχετικά με τη συζήτηση:

Τελείωσαν οι έρευνες ιταλικού σκάφους εντός της ΑΟΖ στη Κάσο

Το ιταλικό ερευνητικό ολοκλήρωσε τις εργασίες του τα ξημερώματα της Τετάρτης, διανύοντας πάντως την απόσταση από τα όρια των 6 ναυτικών μιλίων της Κάσου, έως τα 6 ναυτικά μίλια της Καρπάθου, εντός της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, όπως αυτή έχει οριοθετηθεί με τη συμφωνία Ελλάδας- Αιγύπτου, τον Αύγουστο του 2020. Προφανώς, η εν λόγω περιοχή είναι και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.

Ως τέλος Σεπτεμβρίου το σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση αστυνομικών υπηρεσιών λέει ο Μ. Χρυσοχοϊδης

Σε ανασύνταξη των αστυνομικών υπηρεσιών θα προχωρήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με το σχέδιο νόμου να παρουσιάζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο και να κατατίθεται προς ψήφιση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ατύχημα για ανήλικη στη Θεσσαλονίκη

Τις απογευματινές ώρες προχθές, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης από τον πλοίαρχο επιβατηγού-δρομολογιακού (Ε/Γ-Δ/Ρ) πλοίου, ελληνικής σημαίας, ότι κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου πλου από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς το λιμάνι των Νέων Επιβατών, τραυματίστηκε ελαφρά στη μετωπιαία χώρα μια ανήλικη, 2,5 ετών, επιβάτιδα.