Τζαμάλ Μουσιάλα: Στόχος των Σίτι-Λίβερπουλ

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα δύο αγγλικών ομάδων και συγκεκριμένα των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει αρχίσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα όμως δεν δείχνει διάθεση, προς το […]

Τζαμάλ Μουσιάλα: Στόχος των Σίτι-Λίβερπουλ

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα δύο αγγλικών ομάδων και συγκεκριμένα των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Έχει εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει αρχίσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα όμως δεν δείχνει διάθεση, προς το παρών τουλάχιστον, να παραμείνει στο Μόναχο, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, φέρεται να απέρριψε πρόταση των Βαυαρών για ανανέωση του συμβολαίου του.

Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι δίνουν «μάχη» για να αποσπάσουν την υπογραφή του παίκτη, με τις δυο αγγλικές ομάδες, μάλιστα, να έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον Μουσιάλα.