Θλίψη για τον παρουσιαστή του BBC που τελικά βρέθηκε νεκρός στη Σύμη

Bρέθηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του ο παρουσιαστής του ΒΒC, Μάικλ Μόσλεϊ που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες στη Σύμη. Η σορός του εντοπίστηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι του ΕΡΤΝews επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή των ερευνών. Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές.

Θλίψη για τον παρουσιαστή του BBC που τελικά βρέθηκε νεκρός στη Σύμη

Μιλώντας για το πώς βρέθηκε ο αγνοούμενος ο δημοσιογράφος του ΕΡΤNews, Αριστείδης Μιαούλης, δήλωσε ότι όταν ο καμεραμάν του ΕΡΤNews Αντώνης Μυστιλόγλου εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια, εστίασε εκεί. Έτσι, μόλις έκανε «ζοομ» στο βιντεοληπτικό υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν νεκρός ο δημοσιογράφος. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος περιέγραψε στον αέρα του ΕΡΤNews τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης και η τύχη του αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου. Ο 67χρονος είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.