Στην Αμερική θα συνεχίσει ο Οριγκί

Ο Ντιβόκ Οριγκί έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Μίλαν στη Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως φαίνεται, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και συγκεκριμένα στο MLS. Η Μίλαν είχε παραχωρήσει δανεικό του Ντιβόκ Οριγκί στη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο σύλλογος της Premier League συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι με […]

Στην Αμερική θα συνεχίσει ο Οριγκί

Ο Ντιβόκ Οριγκί έχει παραχωρηθεί δανεικός από τη Μίλαν στη Νότιγχαμ Φόρεστ και όπως φαίνεται, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και συγκεκριμένα στο MLS.

Η Μίλαν είχε παραχωρήσει δανεικό του Ντιβόκ Οριγκί στη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο σύλλογος της Premier League συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα του Μιλάνου για την απόκτηση του Βέλγου φορ, δανεικού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι στα 4.5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν πρόκειται να τον κρατήσει και θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στους «ροσονέρι».

Δεν θα μείνει όμως στο Μιλάνο και θα παραχωρηθεί ξανά, με κανονική μεταγραφή αυτή τη φορά, στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς οι Λος Αντζελες FC πρόσφεραν έξι εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του, όπως αναφέρει σχετικά το «Calciomercato».