Στ. Κασσελάκης: Την Πέμπτη παρουσιάζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη ναι παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος. Στις 15 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στο στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανακοίνωσε, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, σε σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Την προσεχή Τρίτη θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανάδειξης θετικής ατζέντας από τον ΣΥΡΙΖΑ […]

Στ. Κασσελάκης: Την Πέμπτη παρουσιάζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη ναι παρουσιάσει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος.

Στις 15 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στο στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανακοίνωσε, σύμφωνα με πηγές του κόμματος, σε σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Την προσεχή Τρίτη θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανάδειξης θετικής ατζέντας από τον ΣΥΡΙΖΑ με εκδήλωση για την ακρίβεια και το φορολογικό.

Κατά τις ίδιες πηγές, την Πέμπτη 14/3, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, όπου θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.