Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: «Θα είμαι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του πως έχει υποσχεθεί και θα είναι στο πλευρό κάθε οικογένειας από τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών. Την ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες για «το έγκλημα των Τεμπών», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος παράλληλα επαναλαμβάνει την δέσμευσή του προς […]

Στ. Κασσελάκης για Τέμπη: «Θα είμαι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε σε ανάρτησή του πως έχει υποσχεθεί και θα είναι στο πλευρό κάθε οικογένειας από τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών.

Την ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες για «το έγκλημα των Τεμπών», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος παράλληλα επαναλαμβάνει την δέσμευσή του προς του συγγενείς των θυμάτων ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους και δεσμεύεται ότι «η Προοδευτική παράταξη, θα καταργήσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!».

Πανό αναρτήθηκε στην πρόσοψη των κεντρικών γραφείων στην Κουμουνδούρου, όπως έκανε γνωστό ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω social media.

ΣΥΡΙΖΑ: Πανό στην Κουμουνδούρου για τα Τέμπη –  Ο Στ. Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού