Σόλωνος: Βρέθηκε νεκρό έμβρυο

Στην οδό Σόλωνος βρέθηκε από έναν υπάλληλο καθαριότητας νεκρό έμβρυο, το οποίο ήταν μέσα σε αποχέτευση σε μια υπόθεση που γεννάει ερωτηματικά. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για την διαλεύκανση μια περίεργης υπόθεσης που αφορά νεκρό εμβρύο, που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν τρεις και μισή το μεσημέρι όταν ένας υπάλληλος […]

Σόλωνος: Βρέθηκε νεκρό έμβρυο

Στην οδό Σόλωνος βρέθηκε από έναν υπάλληλο καθαριότητας νεκρό έμβρυο, το οποίο ήταν μέσα σε αποχέτευση σε μια υπόθεση που γεννάει ερωτηματικά.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για την διαλεύκανση μια περίεργης υπόθεσης που αφορά νεκρό εμβρύο, που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν τρεις και μισή το μεσημέρι όταν ένας υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού εκτελούσε εργασίες σε φρεάτιο έξω από γραφεία ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος.

Ο άνδρας τοποθέτησε μικροκάμερα και είδε κάτι το οποίο μοιάζει με νεογνό. Αμέσως άρχισε να βγάζει αντικείμενα μέσα από το βόθρο και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης ΜΚΟ, σχετικά με το μακάβριο εύρημα του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ο οποίος έδωσε εντολή να γίνει νεκροψία. Η εισαγγελική εντολή αναμένεται να εκτελεστεί το πρωί της Τρίτης, ενώ μέχρι τότε το έμβρυο που εντοπίστηκε φυλάσσεται σε ψυγεία.

Αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε, μέσα σε φρεάτιο, το έμβρυο.