Ριμπερί: Επιστρέφει στην Μπάγερν Μονάχου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν να επιστρέψει εκεί, προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο να ορθοποδήσει. Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό “Kicker”, η ακαδημία της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να δώσει θέση στον πρώην Γάλλο αστέρα της. «Ήρθε η ώρα να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Παρά τις προσπάθειες που […]

Ριμπερί: Επιστρέφει στην Μπάγερν Μονάχου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν να επιστρέψει εκεί, προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο να ορθοποδήσει.

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό “Kicker”, η ακαδημία της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να δώσει θέση στον πρώην Γάλλο αστέρα της.

«Ήρθε η ώρα να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τους τελευταίους τρεις μήνες, ο πόνος στο γόνατό μου έχει επιδεινωθεί και οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί. Δεν έχω πλέον επιλογή: πρέπει να σταματήσω να παίζω».

Με αυτά τα λόγια, ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2022 την απόφασή του να “κρεμάσει τα παπούτσια του” σε ηλικία 39 ετών, εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών. Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην διεθνής, θέλει να παραμείνει στον κόσμο της “στρογγυλής Θεάς” και μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα “Bild” εξέφρασε την επιθυμία ν’ ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Ριμπερί εντάχθηκε στο δυναμικό της Σαλερνιτάνα, όπου τελικά τελείωσε την καριέρα του, ενώ τώρα προσπαθεί να αποκτήσει τα απαραίτητα διπλώματα προπονητή. Και όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό “Kicker”, αναμένεται να του δοθεί μια θέση στην ακαδημία της Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο, το γεγονός ότι ο γιος του, Σέιφ, παίζει στην U13 των Βαυαρών, θα μπορούσε να αποτελέσει πρόσχημα για να επιστρέψει στο Μόναχο για να αναλάβει μία από τις ομάδες νέων.