Πούτιν: «Οι τρομοκράτες συνδέονται με την Ουκρανία»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στην τρομοκρατική επίθεση που έγινα στη Μόσχα λέγοντας πως οι ισλαμιστές που την έκαναν, συνδέονται με την Ουκρανία. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε απόψε ότι η επίθεση στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, διαπράχθηκε από «ριζοσπαστικούς ισλαμιστές» […]

Πούτιν: «Οι τρομοκράτες συνδέονται με την Ουκρανία»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στην τρομοκρατική επίθεση που έγινα στη Μόσχα λέγοντας πως οι ισλαμιστές που την έκαναν, συνδέονται με την Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε απόψε ότι η επίθεση στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, διαπράχθηκε από «ριζοσπαστικούς ισλαμιστές» οι οποίοι, όπως είπε, επιχείρησαν να διαφύγουν προς την Ουκρανία.

«Είναι σημαντικό να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί οι τρομοκράτες, μετά το έγκλημά τους, προσπάθησαν να φύγουν στην Ουκρανία. Ποιος τους περίμενε εκεί;» είπε ο Πούτιν κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. «Εκείνοι που στηρίζουν το καθεστώς του Κιέβου δεν θέλουν να είναι συνεργοί και υποστηρικτές της τρομοκρατίας, όμως τίθενται πολλά ερωτήματα», πρόσθεσε.