Πογιέτ: «Οι παίκτες μου είναι απογοητευμένοι»

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για την ψυχολογία των παικτών του, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για την απόδοση της εθνικής ομάδας μετά τον αποκλεισμός στα πέναλτι με την εθνική Γεωργίας με 4-2, αναλύοντας όλα όσα μπορούσαν να βοηθήσουν την “γαλανόλευκη” για […]

Πογιέτ: «Οι παίκτες μου είναι απογοητευμένοι»

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για την ψυχολογία των παικτών του, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε για την απόδοση της εθνικής ομάδας μετά τον αποκλεισμός στα πέναλτι με την εθνική Γεωργίας με 4-2, αναλύοντας όλα όσα μπορούσαν να βοηθήσουν την “γαλανόλευκη” για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024.

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ:

Για τον αγώνα: «Τεράστια λύπη. Οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Δεν είχαμε τύχη για δύο χρόνια. Δεν είχαμε τύχη στις κληρώσεις, δεν κερδίσαμε κάποιο ματς από τύχη. Για τους παίκτες το μόνο που έχω να πω είναι ότι έκαναν τα πάντα.Παίξαμε δύο παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ και κάπως δεν πήγαμε στο Euro. Τους ζήτησαμε να δώσουμε τα πάντα και το έκαναν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπήρξαν κίτρινες, τραυματισμοί, κράμπες. Οι τέσσερις αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμών. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας».

Για το μέλλον του: «Το μήνυμα είναι προνόμιο να ήμουν σε αυτή την ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Πέντε μέρες. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε. Είναι η ώρα να αναλύσουμε, να δούμε τι συνέβη απόψε».