Πέταξε βέλη προς πάσα κατεύθυνση ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος που είναι δήμαρχος Βόλου αλλά και πρόεδρος της ομώνυμης ομάδας, σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση της ΕΠΟ να μην κάνει δεκτή την έφεσή του. Ο Δήμαρχος του Βόλου και ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας σχολίασε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεσή που κατέθεσε για την ρατσιστική […]

Πέταξε βέλη προς πάσα κατεύθυνση ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος που είναι δήμαρχος Βόλου αλλά και πρόεδρος της ομώνυμης ομάδας, σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση της ΕΠΟ να μην κάνει δεκτή την έφεσή του.

Ο Δήμαρχος του Βόλου και ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας σχολίασε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεσή που κατέθεσε για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι.

«NO COMMENT

Αυτή είναι η Ελλάδα. Της διαπλοκής και των συμφερόντων. Και δεν αλλάζει. Δυστυχώς. Ας το πάρουμε όλοι απόφαση ότι πρέπει να πορευτούμε με συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, με συγκεκριμένες αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Και όποιος αντέξει. Δυστυχώς…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος.