Πέραμα: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Στο Πέραμα σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όταν ένας άνδρας καταδίωξε τη σύζυγό του. Λίγα λεπτά πριν από τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής (15/3) η αστυνομία έλαβε κλήση από γυναίκα που ζητούσε βοήθεια, καθότι ο σύζυγός την απειλούσε και την καταδίωκε με τη μοτοσυκλέτα του στην περιοχή του Περάματος, την ώρα που εκείνη […]

Πέραμα: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Στο Πέραμα σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όταν ένας άνδρας καταδίωξε τη σύζυγό του.

Λίγα λεπτά πριν από τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής (15/3) η αστυνομία έλαβε κλήση από γυναίκα που ζητούσε βοήθεια, καθότι ο σύζυγός την απειλούσε και την καταδίωκε με τη μοτοσυκλέτα του στην περιοχή του Περάματος, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να του ξεφύγει με το αυτοκίνητό της, αναγκάζοντάς την σε επικίνδυνους ελιγμούς που λίγο έλλειψε να οδηγήσουν σε τροχαίο ατύχημα.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης έσπευσαν και προσέγγισαν άμεσα τη θέση που τους υπέδειξε η γυναίκα, χωρίς να τον εντοπίσουν, καθώς ο άνδρας είχε απομακρυνθεί από το σημείο.

Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα το θύμα οδηγήθηκε στο ΑΤ Περάματος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υποβάλει μήνυση και για το λόγο αυτό δεν έχει γίνει και προσαγωγή του εν λόγω άνδρα.