Παναθηναϊκός: Πάτησε ξανά γήπεδο ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τον πρώτο γύρο της Super League επέστρεψε στα γήπεδα κάνοντας χαλαρό τρέξιμο. Πολύ ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή (23/2) για τον Ισλανδό στόπερ, καθώς για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στις 29 Σεπτεμβρίου, για την αποκατάσταση […]

Παναθηναϊκός: Πάτησε ξανά γήπεδο ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τον πρώτο γύρο της Super League επέστρεψε στα γήπεδα κάνοντας χαλαρό τρέξιμο.

Πολύ ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή (23/2) για τον Ισλανδό στόπερ, καθώς για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στις 29 Σεπτεμβρίου, για την αποκατάσταση της “ζημιάς” που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου του, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον βγήκε στο γήπεδο του “Γ. Καλαφάτης” 148 μέρες μετά την επέμβαση κι έκανε πρόγραμμα με τρέξιμο, ανεβάζοντας ένα σχετικό story με βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε «επιτέλους στο γήπεδο. Αυτό το συναίσθημα!».

Ο 31χρονος αμυντικός θα συνεχίσει το πρόγραμμά του και σταδιακά (μετά από ένα μήνα) θα αρχίσει να “μπαίνει” και σε κομμάτια της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας, όμως δεν θα παίξει σε κανένα ματς στην εφετινή σεζόν, διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος πίεσης και ρίσκου. Ο στόχος άλλωστε για τον Ισλανδό είναι να εμφανιστεί καθ’ όλα έτοιμος στην πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.