Ουκρανία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση της Ρωσίας

Στην Ουκρανία ο πόλεμος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μάλιστα έπετια από επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών είχαμε έναν νεκρό αλλά και τρεις τραυματίες. Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν χθες Παρασκευή, για δεύτερη συνεχή νύχτα, το ουκρανικό λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα. Κατά την επιδρομή επλήγη πολυκατοικία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί και τουλάχιστον […]

Ουκρανία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση της Ρωσίας

Στην Ουκρανία ο πόλεμος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μάλιστα έπετια από επίθεση μη επανδρωμένων αεροσκαφών είχαμε έναν νεκρό αλλά και τρεις τραυματίες.

Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν χθες Παρασκευή, για δεύτερη συνεχή νύχτα, το ουκρανικό λιμάνι της Οδησσού στη Μαύρη Θάλασσα. Κατά την επιδρομή επλήγη πολυκατοικία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί και τουλάχιστον τρεις να ανασυρθούν τραυματισμένοι από τα χαλάσματα, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Όλεχ Κίπερ.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, ο περιφερειάρχης Οδησσού αναφέρει ότι ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα ερείπια του κτιρίου, ενώ τρεις τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται «σοβαρή».

Ο περιφερειάρχης Όλεχ Κίπερ διαβεβαίωσε πως η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης θα συνεχιστεί για τον εντοπισμό τυχόν άλλων εγκλωβισμένων στα χαλάσματα.