ΟΠΕΚΑ: Πληρώνει δεκάδες επιδόματα – Πότε η πληρωμή στα ATM

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο ΟΠΕΚΑ αποφάσισε να πληρώσει δεκάδες επιδόματα προς τους δικαιούχους. Δείτε αναλυτικά πότε γίνεται η πληρωμή και τα λεφτά μπαίνουν στο ΑΤΜ.

ΟΠΕΚΑ: Πληρώνει δεκάδες επιδόματα - Πότε η πληρωμή στα ATM

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο ΟΠΕΚΑ αποφάσισε να πληρώσει δεκάδες επιδόματα προς τους δικαιούχους. Δείτε αναλυτικά πότε γίνεται η πληρωμή και τα λεφτά μπαίνουν στο ΑΤΜ.

Από εκεί και πέρα τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά από τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ.

Τέλος, να σας αναφέρουμε ότι λόγω του ότι η εντολή της πληρωμής δίνεται μία ημέρα νωρίτερα, πολλοί δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα στα ΑΤΜ από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, 29 Απριλίου 2024.

Πληρώνει δεκάδες επιδόματα ο ΟΠΕΚΑ – Δείτε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά από τα επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας που χορηγεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Μάλιστα, λόγω του ότι η εντολή της πληρωμής δίνεται μία ημέρα νωρίτερα, πολλοί δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα στα ΑΤΜ από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, 29 Απριλίου 2024.

Τα επιδόματα που θα καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ πριν από το Πάσχα ανέρχονται σε 17. Να σημειωθεί ότι από τη λίστα των επιδομάτων λείπει το επίδομα παιδιού, το οποίο δίνεται στους δικαιούχους ανά δύο μήνες και η επόμενη πληρωμή του έχει προγραμματιστεί για την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαΐου.

Τα 17 επιδόματα
Αναλυτικά τα 17 επιδόματα που θα πληρωθούν από τον ΟΠΕΚΑ τις δύο πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας:

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)
Επίδομα Στέγασης / ενοικίου
Επίδομα Γέννησης
Επίδομα Στεγαστικής Συνδρομής
Επίδομα Ομογενών
Επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, ν. 1296/1982
Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων
Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Ελληνική μειονότητα Αλβανίας
Αναπηρικά και διατροφής
Έξοδα Κηδείας
Κόκκινα Δάνεια
Προστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφές
Πρόγραμμα Γέφυρα
Επίδομα Αναδοχής
Πρόγραμμα Συνεισφοράς Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες
Πρόγραμμα Προσωπικού βοηθού.
Επίδομα Ορεινών και μειονεκτικών περιοχών