Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League και οι οπαδοί του αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο γι’ αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση. Κατάμεστο θα είναι το “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη (7/3, 19:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την πρώτη “μάχη” των Πειραιωτών για τη φάση των “16” του Conference League κόντρα στους Ισραηλινούς. Τα […]

Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League και οι οπαδοί του αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο γι’ αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση.

Κατάμεστο θα είναι το “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη (7/3, 19:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) για την πρώτη “μάχη” των Πειραιωτών για τη φάση των “16” του Conference League κόντρα στους Ισραηλινούς.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια που είχε ο Ολυμπιακός για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16” του Conference League κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη (7/3, 19:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) έκαναν… φτερά!

Οι Πειραιώτες ετοιμάζουν θερμή ατμόσφαιρα, ώστε να σταθούν δίπλα στους παίκτες του Μεντιλίμπαρ, ενώ στο φαληρικό γήπεδο θα δώσουν το παρών και φίλοι των Ισραηλινών, οι οποίοι έχουν λάβει 1.500 εισιτήρια.