Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέπτεται και την Χίο

Στη Χίο αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέπτεται και την Χίο

Σύμφωνα με τον συντονιστή της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μανώλη Στάθη ανάλογα με τον καιρό αναμένεται μεταξύ 6.00 και 7.00 μ.μ. να δέσει, στο λιμάνι της Χίου, το σκάφος με το οποίο πραγματοποιεί την περιοδεία στα νησιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του, ο κ. Κασσελάκης θα διασχίσει με τα πόδια την Προκυμαία, τον εμπορικό δρόμο της Απλωταριάς και τις παρόδους για προσωπική επαφή με πολίτες και επαγγελματίες της αγοράς.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, όπου θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και στην 55η τακτική Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ).
Το πρόγραμμα του Προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιλαμβάνει ακόμα επίσκεψη στη Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, όπου θα συνομιλήσει με τη Διοίκηση και τέλος θα μεταβεί στο Δημαρχείο Χίου, όπου θα τον υποδεχθεί ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής.
Από τη Χίο, ο κ. Κασσελάκης αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου με κατεύθυνση τα Ψαρά και τη Μυτιλήνη.