Ντιακαμπί: Κινδυνεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Μεγάλη είναι η ζημιά στο γόνατο του κεντρικού αμυντικού της Βαλένθια, Μουκτάρ Ντιακαμπί, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει μέχρι και το ποδόσφαιρο. Θύμα εξάρθρωσης του δεξιού του γονάτου ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια Μουκτάρ Ντιακαμπί, δεν θα μείνει μόνο για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης από το ποδόσφαιρο αλλά αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να διακόψει πρόωρα […]

Ντιακαμπί: Κινδυνεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Μεγάλη είναι η ζημιά στο γόνατο του κεντρικού αμυντικού της Βαλένθια, Μουκτάρ Ντιακαμπί, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταματήσει μέχρι και το ποδόσφαιρο.

Θύμα εξάρθρωσης του δεξιού του γονάτου ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια Μουκτάρ Ντιακαμπί, δεν θα μείνει μόνο για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης από το ποδόσφαιρο αλλά αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να διακόψει πρόωρα την αθλητική καριέρα του.

Η σοκαριστική δήλωση ανήκει στον τραυματιολόγο Ενρίκε Γκαστάλντι κι έγινε στο μικρόφωνο του ισπανικού σταθμού Cadena SER, όταν ο ειδικός κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον τραυματισμό του 27χρονου ποδοσφαιριστή, που μετρούσε φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα 14 αγώνες κι ένα γκολ για τις «Νυχτερίδες».

«Ο Ντιακαμπί υφίσταται τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να υποστεί ένας ποδοσφαιριστής στο γόνατο. Είναι τρομακτικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γκαστάλντι.

«Το εξάρθρωμα πήρε τον πρόσθιο χιαστό και τον οπίσθιο χιαστό σύνδεσμο προς τα εμπρός. Σε τραυματισμούς όπως αυτός το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι αν ο ασθενής μπορεί να περπατήσει ξανά», εξήγησε ο γιατρός.

Να σημειωθεί ότι τα ισπανικά ΜΜΕ υπολόγιζαν σε τουλάχιστον έναν χρόνο μη διαθεσιμότητας του ποδοσφαιριστή.