Μυθικός Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση στη Μαδρίτη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 97-86 και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης τετράδας της Euroleague. Μία αρνητική παράδοση έντεκα ετών «έσπασε» απόψε με εμφατικό τρόπο στο WiZink Center ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» χαμογέλασαν μετά από δώδεκα διαδοχικές ήττες στη Μαδρίτη (τελευταία […]

Μυθικός Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση στη Μαδρίτη και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 97-86 και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης τετράδας της Euroleague.

Μία αρνητική παράδοση έντεκα ετών «έσπασε» απόψε με εμφατικό τρόπο στο WiZink Center ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» χαμογέλασαν μετά από δώδεκα διαδοχικές ήττες στη Μαδρίτη (τελευταία νίκη είχε έρθει στις 21/3/2013), κάμπτοντας την αντίσταση της πρωτοπόρου Ρεάλ με 97-86, για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Με το τεράστιο «διπλό» το «τριφύλλι» βελτίωσε το ρεκόρ του σε 17-10 και παρέμεινε στην τρίτη θέση, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, οι Ισπανοί υπέστησαν την πέμπτη ήττα τους.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 36-45, 61-67, 86-97