Μίλαν: Στα ραντάρ της ο Γκιουλέρ

Η Μίλαν έχει στα ραντάρ της και παρακολουθεί έναν 18χρονο Τούρκο ποδοσφαιριστή, τον Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος δεν αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο θα ήθελε. Ο 18χρονος Τούρκος επιθετικός μέσος δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και το καλοκαίρι θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο […]

Μίλαν: Στα ραντάρ της ο Γκιουλέρ

Η Μίλαν έχει στα ραντάρ της και παρακολουθεί έναν 18χρονο Τούρκο ποδοσφαιριστή, τον Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος δεν αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο θα ήθελε.

Ο 18χρονος Τούρκος επιθετικός μέσος δεν έχει καταφέρει να βρει χώρο στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και το καλοκαίρι θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αρντά Γκιουλέρ έμεινε αρκετό καιρό εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού, αλλά αποθεραπεύτηκε και ο Κάρλο Αντσελότι, τον χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια ως αλλαγή για μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα της Μαδρίτης “Diario AS” η διοίκηση των “μπλάνκος” έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει στο τέλος της σεζόν δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει έτσι το παράδειγμα του Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια δανεικός στη Μίλαν και επέστρεψε στη Μαδρίτη για να είναι πλέον στις βασικές επιλογές του Αντσελότι. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ήδη Τότεναμ και Λεβερκούζεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του νεαρού Τούρκου, με τη Μίλαν όμως να είναι το φαβορί για την απόκτηση του, καθώς ο Γκιουλέρ προτιμά ν’ ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντίαθ.