Μεντιλίμπαρ: Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι

Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις για τον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Conference League με την Άστον Βίλα και τόνισε πως είναι χαρούμενος που ζει αυτές τις μεγάλες στιγμές με τους Πειραιώτες.

Μεντιλίμπαρ: Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι

Για το αν είναι αυτό το πιο μεγάλο ματς της χρονιάς: «Ελπίζω όχι. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα ένα».

Για το σκορ του πρώτου αγώνα και τις δυσκολίες του ματς: «Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στην προηγούμενη φάση είχαμε χάσει και είχαμε βάλει μετά 6 γκολ. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό και αύριο πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το εάν έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα: «Όχι δεν έχουν αλλάξει πολύ οι ρόλοι. Μία πρόκριση κρίνεται σε 2 αγώνες. Η Άστον Βίλα θα παίξει με σοβαρότητα για να προκριθεί, όπως θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Και οι δύο έχουν πιθανότητες».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: «Μπορώ να μιλήσω για όσο είμαι εδώ. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους και όταν το κάνεις αυτό μπορούν τα πράγματα να πάνε πιο καλά».

Για τα πεπραγμένα του αλλά και της ομάδας: «Είμαι 30 χρόνια προπονητής. Είμαι 20 επαγγελματίας και ξέρω να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις. Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε γιατί αλλιώς δεν θα είχε συμβεί αυτό. Εάν δεν είχα φύγει δεν θα ήμουν εδώ. Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν οι παίκτες μας δεν άξιζαν».

Για την παρουσία του κόσμου και το τι μήνυμα στέλνει: «Το μήνυμα είναι ότι θα δώσουμε όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Το έχουμε νιώσει τόσες φορές που μας βοηθά ο κόσμος. Θα τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τι σημαίνει για τον κόσμο μας αυτή η στιγμή».