Μεγάλη ευκαιρία με αεροπορική εταιρεία – Ποια θα ρίξει τις τιμές

Οι τιμές της γνωστής αεροπορικής εταιρείας, Ryanair θα είναι μικρότερες από αυτό που αναμενόταν και συγκριτικά επίσης χαμηλότερες από την αντίστοιχη περσινή περίοδο

Μεγάλη ευκαιρία με αεροπορική εταιρεία - Ποια θα ρίξει τις τιμές

Ο πλέον μεγάλος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους της Ευρώπης, η Ryanair, ανακοίνωσε πως τα ετήσια κέρδη της ήταν ιστορικά υψηλά και αυτό έγινε χάριν στην μεγάλη ζήτηση για ταξίδια.

Αυτό δίνει την δυνατότητα να μειώσει το κόστος το καλοκαίρι δίνοντας την ευκαιρία στο κόσμο να ταξιδέψει με πολύ χαμηλές τιμές.

Μία σκέψη είναι αν την μιμηθούν και άλλες αεροπορικές εταιρείες κι αν όχι, να φανεί προσεχώς το πόσα κέρδη θα εξασφαλίσει από αυτή της την κίνηση.

Μεγάλη ευκαιρία με αεροπορική εταιρεία – Ποια θα ρίξει τις τιμές

Ο CEO της Ryanair Μάικλ Ο’ Λίρι δήλωσε ότι η συνολική ζήτηση για πτήσεις είναι «θετική» και πρόσθεσε ότι «οι τιμές θα είναι χαμηλότερες από ό,τι περιμέναμε».

Προηγουμένως είχε προβλέψει ότι οι ναύλοι θα αυξάνονταν έως και 10% το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά τώρα περιμένει ότι θα αυξηθούν «μετρίως» σε σύγκριση με το προηγούμενη καλοκαίρι.

Για το δωδεκάμηνο έως το τέλος Μαρτίου, τα κέρδη μετά από φόρους εκτοξεύτηκαν κατά 34% στα 1,9 δισ. ευρώ, και μάλιστα, παρά το υψηλότερο κόστος, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης κατά 32% του λογαριασμού καυσίμων στα 5,14 δισ. ευρώ.

Για το τρέχον οικονομικό έτος δεν έδωσε περισσότερες εκτιμήσεις και στόχους, ωστόσο, αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών κατά 8% μεταξύ 198 και 200 εκατομμυρίων, ένας ελαφρώς βραδύτερος ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με το προηγούμενο έτος.