Μεγαλειώδης η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Μεγαλειώδης και συγκινητική είναι η υποδοχή, σε κάθε γωνιά της χώρας, της Ολυμπιακής Φλόγας, του κορυφαίου συμβόλου του Ολυμπιακού Πνεύματος που ξεκίνησε το ταξίδι από την Αρχαία Ολυμπία κι έχει περάσει ήδη από νότιες και ανατολικές περιοχές της χώρας όπως το Καστελόριζο και η Κρήτη. Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία της Αθήνας ολοκληρώθηκε εν μέσω βροχής στο […]

Μεγαλειώδης η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας

Μεγαλειώδης και συγκινητική είναι η υποδοχή, σε κάθε γωνιά της χώρας, της Ολυμπιακής Φλόγας, του κορυφαίου συμβόλου του Ολυμπιακού Πνεύματος που ξεκίνησε το ταξίδι από την Αρχαία Ολυμπία κι έχει περάσει ήδη από νότιες και ανατολικές περιοχές της χώρας όπως το Καστελόριζο και η Κρήτη.

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία της Αθήνας ολοκληρώθηκε εν μέσω βροχής στο Λεκανοπέδιο, όμως αυτό δεν πτόησε τους συμμετέχοντες. Από την Ακρόπολη, το εμβληματικότερο μνημείο της Ελλάδας, η Ολυμπιακή Φλόγα στέλνει τα διαχρονικά μηνύματα της για ειρήνη και εκεχειρία σε όλο τον πλανήτη. Το βωμό άναψε ο Ολυμπιονίκης Περικλής Ιακωβάκης, έχοντας παραλάβει το Φως στα Προπύλαια από τον πρωταθλητή της κολύμβησης Ανδρέα Βαζαίο.

Επόμενος προορισμός η Βόρεια Ελλάδα, μέχρι τις 26 Απριλίου, οπότε η Ολυμπιακή Φλόγα θα φτάσει στο Παναθηναϊκό Στάδιο για την τελετή παράδοσης στους Γάλλους.