Μαρινάκης: «Πέρασε σε άλλη πίστα ο κ. Κασσελάκης»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για την ανάρτηση που έκανε κι αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Με νέα δηλωσή του, ο Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με βίντεο – ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη διεξαγωγή εκλογών. Αναλυτικά […]

Μαρινάκης: «Πέρασε σε άλλη πίστα ο κ. Κασσελάκης»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για την ανάρτηση που έκανε κι αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με νέα δηλωσή του, ο Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με βίντεο – ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη διεξαγωγή εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος.

Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα.Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους».