Μαρινάκης: «Ντροπή να κάνει ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη ο κ. Κασσελάκης»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στη στάση που αποφάσισε να κρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τα τελευταία γεγονότα. Εισαγγελική έρευνα διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για την εταιρεία που διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Αμερική, από την οποία φέρεται να αντλήθηκαν τα χρήματα για το κομματικό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καλυφθούν […]

Μαρινάκης: «Ντροπή να κάνει ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη ο κ. Κασσελάκης»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στη στάση που αποφάσισε να κρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τα τελευταία γεγονότα.

Εισαγγελική έρευνα διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για την εταιρεία που διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης στην Αμερική, από την οποία φέρεται να αντλήθηκαν τα χρήματα για το κομματικό ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να καλυφθούν οικονομικές ανάγκες των εργαζομένων. Η έρευνα θα διενεργηθεί για ενδεχόμενες παραβάσεις του νόμου περί πόθεν έσχες, που απαγορεύει σε αρχηγούς κομμάτων να διαθέτουν εταιρεία στο εξωτερικό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την εισαγγελική έρευνα ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».