Λίβερπουλ: Επέστρεψε επίσημα ο Ένουαρντς

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε κι επίσημα την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος θα έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση μ’ εκείνον που είχε στο παρελθόν στους κόκκινους. H διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της, ως αναμενόταν άλλωστε τις τελευταίες ημέρες, με τον Μάικλ Εντουαρντς, ο οποίος επιστρέφει στο «Ανφιλντ», μετά από δύο χρόνια, για […]

Λίβερπουλ: Επέστρεψε επίσημα ο Ένουαρντς

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε κι επίσημα την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος θα έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση μ’ εκείνον που είχε στο παρελθόν στους κόκκινους.

H διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία της, ως αναμενόταν άλλωστε τις τελευταίες ημέρες, με τον Μάικλ Εντουαρντς, ο οποίος επιστρέφει στο «Ανφιλντ», μετά από δύο χρόνια, για να πάρει τη θέση του Γιοργκ Σμάντκε στο στρατηγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ιδιοκτήτριας εταιρίας της αγγλικής ομάδας, «Fenway Sports Group», Τζον Χέντρι, και ο πρόεδρος της «FSG», Μάικ Γκόρντον, συναντήθηκαν με τον Εντουαρντς την περασμένη εβδομάδα στη Βοστόνη και συμφώνησαν να επιστρέψει με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με ενισχυμένες αρμοδιότητες.

Την ανακοίνωση της επιστροφής του Εντουαρντς έκανε ο ίδιος ο Γκόρντον, δηλώνοντας σχετικά: «Ο Μάικλ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παράγοντες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η επιστροφή του στο Άνφιλντ είναι ένα μεγάλο γεγονός για την ομάδα».

O 44χρονος Άγγλος ήταν στο πόστο αυτό στη Λίβερπουλ για έξι χρόνια (2016-22), ενώ δούλευε στην αγγλική ομάδα από το 2011, και είχε αποχωρήσει μετά από διαφωνία με τον Κλοπ για τη στρατηγική της ομάδας.

Επίσης ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Ρίτσαρντ Χιούζ στη θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο 44χρονος Αγγλος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από το ίδιο πόστο στην Μπόρνμουθ.