Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής

Στο Λαύριο χθες είχαμε φωτιά, η οποία προήλθε από εμπρηστή, του οποίου τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν και πλέον αναζητείται από τις Αρχές, για να συλληφθεί. Στην ταυτοποίηση του δράστη της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χορτολειβαδική έκταση στο Λαύριο, η οποία οφείλεται σε εμπρησμό, προχώρησαν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από έρευνα […]

Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής

Στο Λαύριο χθες είχαμε φωτιά, η οποία προήλθε από εμπρηστή, του οποίου τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν και πλέον αναζητείται από τις Αρχές, για να συλληφθεί.

Στην ταυτοποίηση του δράστη της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χορτολειβαδική έκταση στο Λαύριο, η οποία οφείλεται σε εμπρησμό, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από έρευνα των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Λαυρίου, για την πυρκαγιά στη θέση «Φοινικόδασος» ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας κάτοικος της περιοχής.

Εξεδόθη δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν εκ των αντιδημάρχων.

Ο υπαίθριος χώρος όπου και ξέσπασε η φωτιά, βρίσκεται κοντά στο ΕΠΑΛ Λαυρίου και στο οποίο υπήρχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Στο σημείο για την κατάσβεση επιχείρησαν νωρίτερα 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά και μηχανήματα και υδροφόρες της Τοπικής αυτοδιοίκησης.