Λάρισα: Συνάντηση δημάρχου με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Ο δήμαρχος της Λάρισας, Θανάσης Μαμάκος είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου. Η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης του προσωπικού του Δήμου Λαρισαίων στην παροχή πρώτων βοηθειών, η αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας, η κάλυψη των αναγκών του προσωπικού ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για θέσεις-σταθμούς σε σημεία της πόλης, ήταν ορισμένα από τα θέματα, που τέθηκαν […]

Λάρισα: Συνάντηση δημάρχου με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Ο δήμαρχος της Λάρισας, Θανάσης Μαμάκος είχε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.

Η υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης του προσωπικού του Δήμου Λαρισαίων στην παροχή πρώτων βοηθειών, η αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας, η κάλυψη των αναγκών του προσωπικού ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για θέσεις-σταθμούς σε σημεία της πόλης, ήταν ορισμένα από τα θέματα, που τέθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης του Δημάρχου Λαρισαίων με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ & ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, κ.Νίκο Παπαευσταθίου.

Να σημειωθεί, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία διεξαγωγής ειδικής άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, ενώ εκτός από τον κ. Παπαευσταθίου, μετείχαν ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Σταμνάς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Ιωάννης Γούλας.