Κόρινθος: Αναβλήθηκε η δίκη του «Παλαιοχριστιανού»

Η δίκη του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» στην Κόρινθο δε θα πραγματοποιηθεί, καθώς αποφασίστηκε να αναβληθεί λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου η δίκη του 45χρονου, ο οποίος διέμενε σε σπηλιές σε αγροτική περιοχή μαζί με παιδιά στην περιοχή της Κορινθίας. Ο φερόμενος ως «Παλαιχριστιανός» θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για μη φοίτηση των […]

Κόρινθος: Αναβλήθηκε η δίκη του «Παλαιοχριστιανού»

Η δίκη του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» στην Κόρινθο δε θα πραγματοποιηθεί, καθώς αποφασίστηκε να αναβληθεί λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου η δίκη του 45χρονου, ο οποίος διέμενε σε σπηλιές σε αγροτική περιοχή μαζί με παιδιά στην περιοχή της Κορινθίας. Ο φερόμενος ως «Παλαιχριστιανός» θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για μη φοίτηση των παιδιών του στο σχολείο. Στον χώρο που ζούσαν κάτω από κακές συνθήκες, βρέθηκε και οπλισμός.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περι απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

Η πολύτεκνη οικογένεια είχε κρύψει τα όπλα και τις σφαίρες, που εντόπισε η Αστυνομία σε τάφρο 30 μέτρων, κάτω από παράπηγμα που αποτελούσε το σπίτι της στην περιοχή Μάννα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.