Κασσελάκης από Κρήτη: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε περιοδεία στην Κρήτη και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση μέσα στα πολλά που ανέφερε.

Κασσελάκης από Κρήτη: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ολοκληρώνοντας την πενθήμερη περιοδεία του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Κρήτη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου θα στείλει μήνυμα ανατροπής

«Έχουμε μία δυνατή εκπροσώπηση, τον Χάρη Μαμουλάκη, τον Παύλο Πολάκη, τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη πλέον σε εθνικό επίπεδο, θα επιστρέψουμε και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στο τέλος της ημέρας η Κρήτη θα μιλήσει δυνατά και θα πει ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική δημοκρατική ανατροπή», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης.

Για εγκατάλειψη της Κρήτης κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία κριτική με επίκεντρο τις καθυστερήσεις στο ΒΟΑΚ και τις ελλείψεις στο ΕΣΥ, μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στα νοσοκομεία Σητείας και Αγίου Νικολάου.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Ταυτοτικό το ζήτημα της υγείας για μας… Η ΝΔ δεν βάζει την δέουσα αξία στην ανθρώπινη ζωή».

Με ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Γαύδο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με μητέρα δυο μαθητών και κατηγορεί το κ. Μητσοτάκη ότι δεν τήρησε τη δημόσια υπόσχεσή του στους ακρίτες του νησιού ότι τα δύο γυμνασιόπαιδα θα έχουν τηλεκπαίδευση.

Ο κ. Κασσελάκης παραβιάζει ανοικτές θύρες απάντησε με ανάρτηση του ο υπουργός Παιδείας και σημειώνει ότι από τον Σεπτέμβριο του 2024 οι μαθητές των πλέον απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, ορεινών και νησιωτικών, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό σχολείο.

Σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης λίγο αργότερα έγραψε σχετικά με την επίσκεψή τουστη Γαύδο:

«Πιάστηκε ο Πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί. Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας. Για το βίντεο από την επίσκεψή μου στη Γαύδο και τη συνάντησή μου με τη μητέρα δύο γυμνασιόπαιδων, που αποκάλυψε το πρωθυπουργικό ψέμα, δόθηκε εντολή από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ να το «πνίξουν».

Κάποιοι λίγοι προς τιμήν τους δεν πειθάρχησαν. Ξαναποστάρω το βίντεο και σας ζητώ να το μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς σας φίλους. Στο τέλος θα νικήσουμε. Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες».

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθούν οι προκριματικές εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη από την βάση των υποψηφίων στις ευρωεκλογές και στις 18 θα γίνει η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.