Καλαμάτα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Στην Καλαμάτα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στις 16:30, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου στον Περιμετρικό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τον κόμβο των Λείκων , αυτοκίνητο ΙΧ με κατεύθυνση προς Μάνη , εξετράπη της πορείας του, […]

Καλαμάτα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Στην Καλαμάτα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στις 16:30, όταν οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου στον Περιμετρικό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τον κόμβο των Λείκων , αυτοκίνητο ΙΧ με κατεύθυνση προς Μάνη , εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια να ντελαπάρει.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας ,περιπολικά της τροχαίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ο οδηγός του οχήματος που σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ήταν και ο μοναδικός που βρισκόταν στο όχημα και οποίος βγήκε ζωντανός μετά την σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και όχημα του αυτοκινητοδρόμου «Μορέα» καθώς για αρκετή ώρα χρειάστηκε να υπάρχουν ρυθμίσεις στην κυκλοφορία μέχρι και να απομακρυνθεί το όχημα από το οδόστρωμα με οδική βοήθεια.