Καιρός: Αλλάζει από σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Αλλαγές θα παρουσιάσει από σήμερα Τρίτη ο καιρός, καθώς θα έχουμε βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη χώρα. Έντονες καταιγίδες κατά τόπους θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Τρίτης σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου. Όπως τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου οι έντονες καταιγίδες κατά τόπους θα είναι το κύριο χαρακτηριστικός που επιφυλάσσει ο καιρός την Τρίτη […]

Καιρός: Αλλάζει από σήμερα με βροχές και καταιγίδες

Αλλαγές θα παρουσιάσει από σήμερα Τρίτη ο καιρός, καθώς θα έχουμε βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη χώρα.

Έντονες καταιγίδες κατά τόπους θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Τρίτης σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου οι έντονες καταιγίδες κατά τόπους θα είναι το κύριο χαρακτηριστικός που επιφυλάσσει ο καιρός την Τρίτη (12/03/2024). Ειδικότερα, τα ξημερώματα σε ανατολική Μακεδονία και βόρειο Αιγαίο προβλέπεται αστάθεια με καταιγίδες, όπως και στη Δυτική Ελλάδα.

Από το πρωί της Τρίτης, στην Θράκη αναμένεται πολύ άστατος καιρός με μπόρες και καταιγίδες, ενώ και στο υπόλοιπο ΒΑ Αιγαίο αναμένονται βροχές. Στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα αναμένονται διάσπαρτες μπόρες αλλά και χιόνια σε υψόμετρα πάνω από τα 1300 μέτρα.

Το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα παραμείνει άστατος με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχοπτώσεις, ενώ και στα δυτικά θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες, ενώ το βράδυ τα περισσότερα θα εντοπίζονται στα δυτικά και τα ΝΔ τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 19 βαθμούς στα κεντρικά και τους 11 με 18 στα βόρεια. Στα νότια η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς, στα δυτικά τους 16 και στα ανατολικά τους 17.

Στην Αττική, μέσα στη νύχτα θα έχουμε άστατο καιρό, αλλά από το πρωί θα κυριαρχήσει ο ήλιος. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε βροχές μέσα στη νύχτα και το πρωί ο καιρός θα φτιάξει. Αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε νέο κύμα βροχοπτώσεων. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς.

Την Τετάρτη στα δυτικά από τον νότο έως τον βορρά θα έχουμε άστατο καιρό, την Πέμπτη νέα κακοκαιρία με μπόρες και καταιγίδες στα δυτικά και τα ανατολικά και την Παρασκευή νέα αστάθεια από το απόγευμα.

Βελτιωμένος φαίνεται πως θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα.