Ιχόρ Ζόφκα: «Ίσως στόχος να ήταν ο Ζελένσκι ή ο Μητσοτάκης»

Ο Διπλωματικός σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι,  Ιχόρ Ζόφκα, δεν απέκλεισε το γεγονός ότι η επίθεση που έγινε να είχε σαν στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον ίδιο τον πρόεδρο της Ουκρανίας. Το πρακτορείο Reuters δημοσίευσε ένα πολύ ανησυχητικό τηλεγράφημα, μεταφέροντας τις δηλώσεις ανώτερου διπλωματικού συμβούλου του προέδρου Ζελένσκι, του Ιχόρ Ζόφκα, ο οποίος σε συνέντευξή […]

Ιχόρ Ζόφκα: «Ίσως στόχος να ήταν ο Ζελένσκι ή ο Μητσοτάκης»

Ο Διπλωματικός σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι,  Ιχόρ Ζόφκα, δεν απέκλεισε το γεγονός ότι η επίθεση που έγινε να είχε σαν στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον ίδιο τον πρόεδρο της Ουκρανίας.

Το πρακτορείο Reuters δημοσίευσε ένα πολύ ανησυχητικό τηλεγράφημα, μεταφέροντας τις δηλώσεις ανώτερου διπλωματικού συμβούλου του προέδρου Ζελένσκι, του Ιχόρ Ζόφκα, ο οποίος σε συνέντευξή του στο CNN είπε ότι «ο στόχος μπορεί να ήταν είτε ο πρόεδρος Ζελένσκι είτε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης».

Συγκεκριμένα, περιέγραφε την επίθεση στο αμερικανικό δίκτυο, λέγοντας ότι η επίθεση έγινε σε μικρότερη από 500 μέτρα απόσταση από την αυτοκινητοπομπή στην οποία βρίσκονταν οι δύο ηγέτες, οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο στόχος να ήταν είτε ο Ζελένσκι είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.