Η Τζένιφερ Άνιστον απέναντι στο Τζέι Ντι Βανς για τα σχόλιά του

Ένθερμη υποστηρίκτρια του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ και γνωστή φεμινίστρια η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον με σημερινή ανάρτησή της επιτίθεται στον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων, Τζέι Ντι Βανς για τα απρεπή σχόλια που είχε κάνει προ διετίας για τις άτεκνες γυναίκες, τις οποίες χαρακτήριζε σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Fox ως «γατογυναίκες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους».

Η Τζένιφερ Άνιστον απέναντι στο Τζέι Ντι Βανς για τα σχόλιά του

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο» γράψει στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) η πρωταγωνίστρια των σειρών “Friends” και “The Morning Show” για τη σκληρή και σεξιστική δήλωση.

Περιλαμβάνοντας απόσπασμα από την επίμαχη αναφορά του 39χρονου πολιτικού στον αμφιλεγόμενο παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον, τον άνθρωπο που κατά πολλούς εφηύρε τον «τραμπισμό» στις ΗΠΑ, η Άνιστον έγραψε στον λογαριασμό της.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι κ. Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετή τυχερή ώστε να αποκτήσει δικά της παιδιά μια μέρα», έγραψε η 55χρονη Άνιστον που ως γνωστόν έχει μιλήσει δημόσια για την επίθεση που έχει δεχθεί ως άτεκνη γυναίκα από τα ΜΜΕ και την προσπάθεια που έχει κάνει με τις θεραπείες IVF.

«Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή» αναφέρει η δημοφιλής ηθοποιός καυτηριάζοντας την άποψή του, «επειδή προσπαθείτε να της το στερήσετε και αυτό».

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2022 ο εκλεκτός του Τραμπ στον Κάρλσον, ο Βανς είχε δηλώσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής διοικούνται από «ένα μάτσο άτεκνες γυναίκες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».

Στο επίμαχο απόσπασμα ο Βαν είχε καταφερθεί τόσο κατά της Κάμαλα Χάρις όσο και κατά των Δημοκρατικών Πίτ Μπούτινγκγκ και Αλεξάντρια Οκάσιο- Κορτέζ.

«Κοιτάξτε την Κάμαλα Χάρις, τον Πίτ Μπούτινγκγκ, την ΑΟC, ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά», είχε δηλώσει ο Βάνς που όλα αυτά τα χρόνια δεν άλλαξε απόψεις ακολουθώντας μια σκληρή και σεξιστική ρητορική στα πρότυπα του Ντόναλντ Τραμπ.