Η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο

Η Βασίλισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ανέφερε τον λόγο για τον οποίο έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της από το βασίλειο. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι βρίσκεται υπό προληπτική θεραπεία για καρκίνο. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, περιέγραψε τη διάγνωσή της ως «τεράστιο σοκ». […]

Η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο

Η Βασίλισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον ανέφερε τον λόγο για τον οποίο έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της από το βασίλειο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι βρίσκεται υπό προληπτική θεραπεία για καρκίνο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, περιέγραψε τη διάγνωσή της ως «τεράστιο σοκ». Όπως λέει η ίδια, όταν τον Ιανουάριο, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα «θεωρήθηκε ότι η κατάσταση δεν ήταν καρκινική».

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

Η Κέιτ συνέχισε ότι «ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».

Η πριγκίπισσα πρόσθεσε: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σαρλότ και τον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και για να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι καλά».

Η Κέιτ εξηγεί στο βίντεο ότι είπε στα τρία μικρά παιδιά της ότι είναι «καλά και γίνεται πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα την βοηθήσουν να θεραπευτεί- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

Εξήρε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ που στέκεται στο πλευρό της ως «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού», ενώ ευχαρίστησε για την υποστήριξη που λαμβάνει από το κοινό.

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωση μου», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Κλείνοντας το μήνυμά της είπε ότι έχει έχει στη σκέψη της «όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο».

«Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μη χάσετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι», κατέληξε η Κέιτ.