Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ντραγκόφσκι

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι γλίτωσε τα χειρότερα και θα μείνει μόνο μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Απέφυγε τα… χειρότερα ο έμπειρος τερματοφύλακας, αφού ο μυϊκός τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα τον κρατήσει μια εβδομάδα εκτός των προπονήσεων του Παναθηναϊκού. Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι […]

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ντραγκόφσκι

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι γλίτωσε τα χειρότερα και θα μείνει μόνο μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Απέφυγε τα… χειρότερα ο έμπειρος τερματοφύλακας, αφού ο μυϊκός τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα τον κρατήσει μια εβδομάδα εκτός των προπονήσεων του Παναθηναϊκού.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι απέφυγε τη μεγάλη ζημιά και θα αξιοποιήσει τον κενό χρόνο για να επιστρέψει στη δράση.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έπειτα από τη μαγνητική τομογραφία διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει πως θα προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play off.