Γκάλης: «Τεράστιος σύλλογος ο Άρης, δε θα χαθεί ποτέ»

Ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Νίκος Γκάλης και πρώην παίκτης του Άρη, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη ομάδα λέγοντας πόσο μεγάλη είναι κι ότι δε θα χαθεί ποτέ. Ο θρυλικός “γκάνγκστερ” του ελληνικού μπάσκετ, έστειλε το δικό του μήνυμα στη γιορτή του Άρη, με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Μπορεί να μην κατέστη […]

Γκάλης: «Τεράστιος σύλλογος ο Άρης, δε θα χαθεί ποτέ»

Ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Νίκος Γκάλης και πρώην παίκτης του Άρη, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη ομάδα λέγοντας πόσο μεγάλη είναι κι ότι δε θα χαθεί ποτέ.

Ο θρυλικός “γκάνγκστερ” του ελληνικού μπάσκετ, έστειλε το δικό του μήνυμα στη γιορτή του Άρη, με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Μπορεί να μην κατέστη δυνατό να παραβρεθεί ο Νίκος Γκάλης στις εορταστικές εκδηλώσεις των “κίτρινων” για τα γενέθλια της ομάδας, ωστόσο εμφανίστηκε ένα βίντεο με το δικό του ξεχωριστό μήνυμα γι’ αυτή την σημαντική ημέρα.

«Χρόνια πολλά στην Αρειανάρα μας. Πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια και να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές. Να τα χιλιάσουμε. Ο Άρης είναι μεγάλος και δεν θα χαθεί ποτέ!» ανέφερε ο Νίκος Γκάλης σε βίντεο που προβλήθηκε στον κινηματογράφο “Ολύμπιον”.