Γιόβετιτς: Θα είναι το αγαπημένο μου ματς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε στην ιταλική εφημερίδα "La Gazzetta dello Sport" εν όψει του τελικού του Conference League, ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό, στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου.

Γιόβετιτς: Θα είναι το αγαπημένο μου ματς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε για τον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο των Πειραιωτών, ενώ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει.

«Θα είναι το αγαπημένο μου ματς. Έχω ακόμα ένα σπίτι στη Φλωρεντία, κοντά στο γήπεδο. Ορισμένοι δεσμοί, δεν διαλύονται», είπε ο Γιόβετιτς και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα μυστικά μας, αλλιώς στη Φλωρεντία θα ξέρουν τα πάντα. Ο Ελ Κααμπί είναι πραγματικά δυνατός. Δεν τον ήξερα πριν, αλλά έχει εκπληκτική ικανότητα στο γκολ. Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που δεν είναι δικό μας, αλλά οι οπαδοί μας θα είναι εκεί και σε τεράστιο αριθμό. Αυτό θα μας βοηθήσει. Θα να είσαι σαν να παίζουμε στο σπίτι», είπε ο Μαυροβούνιος επιθετικός, που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Φιορεντίνα τη φετινή σεζόν βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

«Είναι το καλό και, ας πούμε, το κακό του ποδοσφαίρου: είναι υπέροχο να ξαναβλέπεις τη Φιορεντίνα, αλλά μετά εξαρτάται από το πώς θα τελειώσει», πρόσθεσε, ενώ επανέλαβε -όπως είχε πει και σε προηγούμενη του συνέντευξη- ότι σε περίπτωση που σημειώσει γκολ δεν θα πανηγυρίσει:

«Όχι, δεν θα το έκανα. Αγαπώ τη Φιορεντίνα πάρα πολύ, από μια μορφή σεβασμού, γιατί μου έχουν δώσει τόσα πολλά. Πέρυσι όλες οι ομάδες που έπαιξα πήγαν στον τελικό των ευρωπαϊκών κυπέλλων Προφανώς ήταν η σειρά μου και είμαι περήφανος και χαρούμενος για αυτό, γιατί είναι ο πρώτος τελικός της καριέρας μου».