Γερμανία: Τραυματίστηκαν πέντε άτομα έπειτα από επίθεση με μαχαίρι

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε σχολείο έλαβε χώρα επίθεση με μαχαίρι, η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό συνολικά πέντε ατόμων, ένω ένας ύποπτος συνελήφθηκε. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδιο που σημειώθηκε την Πέμπτη σε σχολείο στην πόλη Βούπερταλ της δυτικής Γερμανίας και ένας ύποπτος συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο λύκειο Wilhelm Dörpfeld […]

Γερμανία: Τραυματίστηκαν πέντε άτομα έπειτα από επίθεση με μαχαίρι

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα σε σχολείο έλαβε χώρα επίθεση με μαχαίρι, η οποία προκάλεσε τον τραυματισμό συνολικά πέντε ατόμων, ένω ένας ύποπτος συνελήφθηκε.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδιο που σημειώθηκε την Πέμπτη σε σχολείο στην πόλη Βούπερταλ της δυτικής Γερμανίας και ένας ύποπτος συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο λύκειο Wilhelm Dörpfeld στην περιοχή Elberfeld. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν υπήρξε πυροβολισμός στο περιστατικό, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Η εφημερίδα Bild, η οποία δεν κατονόμασε πηγές, ανέφερε ότι επρόκειτο για επίθεση με μαχαίρι.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ανέπτυξε μεγάλο αριθμό αστυνομικών στο σημείο. Ανέφεραν ότι ο ύποπτος τραυματίστηκε.

Το Βούπερταλ είναι μια πόλη περίπου 350.000 κατοίκων κοντά στο Ντίσελντορφ και την Κολωνία.