Ευρωεκλογές: Τα νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στις ευρωεκλογές έχοντας αποφασίσει να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της τέσσερα καινούργια πρόσωπα στην προσπάθεια καλύτερης δυνατής στελέχωσης του κόμματός. Τα αφηγήματα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών θα έρθουν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου της κυβερνώσας παράταξης, μεταξύ 5 με 7 Απριλίου, σύμφωνα με τον κυβερνητικό […]

Ευρωεκλογές: Τα νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στις ευρωεκλογές έχοντας αποφασίσει να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της τέσσερα καινούργια πρόσωπα στην προσπάθεια καλύτερης δυνατής στελέχωσης του κόμματός.

Τα αφηγήματα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών θα έρθουν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου της κυβερνώσας παράταξης, μεταξύ 5 με 7 Απριλίου, σύμφωνα με τον κυβερνητικό συντάκτη της ΕΡΤ, Δημήτρη Γκάτσιο.

Βάσει των πληροφοριών της ΕΡΤ, θα έχει προηγηθεί ένας κύκλος περιοδειών του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια και θα έχουν προηγηθεί και εσωτερικές συζητήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στην οδό Πειραιώς.

Εν μέσω των συζητήσεων που σχετίζονται με τη στελέχωση του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου, στο προσκήιο ήρθαν τέσσερα καινούρια ονόματα που αναμένεται να δώσουν το παρών στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για τους:

  • Μιχάλη Αγγελόπουλο, πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΚΕΔΕ
  • Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
  • Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης
  • Σωτήρη Σέρμπο, αναπληρωτή καθηγητή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Κοντά στις 15 Απριλίου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται, ακόμη, το ποιοι θα είναι υποψήφιοι από τους νυν ευρωβουλευτές.