Εθνική Ελλάδας: Ο αντικαταστάσης του Γκουστάβο Πογιέτ

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν και ήδη ακούγονται διάφοροι αντικαταστάτες, όπως ο Ρουμπέν Μπαράχα για παράδειγμα.

Εθνική Ελλάδας: Ο αντικαταστάσης του Γκουστάβο Πογιέτ

O Γκουστάβο Πογιέτ σε τοποθέτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του τα τελευταία δύο χρόνια στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως ήταν τιμή του η παρουσία του στο “γαλανόλευκο” πάγκο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον του κι αν υπάρχει προοπτική παραμονής του στην Εθνική Ελλάδας, ωστόσο, υπογράμμισε πως ότι κι αν συμβεί θα είναι υποστηρικτής της ελληνικής ομάδας.

Από κει και πέρα, η “Γαλανόλευκη” δίνει φιλικό στις 7 Ιουνίου με την Γερμανία και κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι στον πάγκο. Η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν έχει αποφασίσει τι θα γίνει με τον Πογιέτ. Πρώτον γιατί δεν ξέρουν ακόμη και δεύτερον γιατί έχει εκλογές τον Ιούνιο.

Οι προτάσεις πάντως για αντί-Πογιέτ έχουν ξεκινήσει και το πρώτο όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του Ρουμπέν Μπαράχα, του νυν προπονητή της Βαλένθια. Υπάρχουν μάλιστα άλλες έξι περιπτώσεις τεχνικών που έπεσαν στο τραπέζι.