Εθνική Ελλάδας: Με το δεξί στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025

Η εθνική Ελλάδας κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025, καθώς νίκησε την Τσεχία στο γεμάτο κόσμο ΣΕΦ με 72-64. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 72-64 της Τσεχίας στο κατάμεστο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου στον τέταρτο γύρο των προκριματικών του Eurobasket […]

Εθνική Ελλάδας: Με το δεξί στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025

Η εθνική Ελλάδας κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025, καθώς νίκησε την Τσεχία στο γεμάτο κόσμο ΣΕΦ με 72-64.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 72-64 της Τσεχίας στο κατάμεστο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου στον τέταρτο γύρο των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Η Εθνική Ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο φαληρικό γήπεδο. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από γιορτινό, με χιλιάδες οικογένειες με παιδιά να βρίσκονται στις εξέδρες. Το γαλάζιο και το λευκό ήταν τα χρώματα που… επικράτησαν στο μάτι, μιας και υπήρχαν αμέτρητες σημαίες, οι οποίες κυματίζονταν από τους φιλάθλους.