Εθνική Ελλάδας: «Φτερά» έκαναν 18.000 εισιτήρια

Ο κόσμος διψάει να δει από κοντά την εθνική Ελλάδας και μάλιστα για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στο Καζακστάν στην «OPAP Arena» έφυγαν ήδη 18.000 εισιτήρια. Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου για το κρίσιμο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στο Καζακστάν και η “OPAP Arena” αναμένεται να είναι κατάμεστη. Η Ελλάδα έχει μπροστά […]

Εθνική Ελλάδας: «Φτερά» έκαναν 18.000 εισιτήρια

Ο κόσμος διψάει να δει από κοντά την εθνική Ελλάδας και μάλιστα για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στο Καζακστάν στην «OPAP Arena» έφυγαν ήδη 18.000 εισιτήρια.

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου για το κρίσιμο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στο Καζακστάν και η “OPAP Arena” αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Η Ελλάδα έχει μπροστά της την ευκαιρία να συμμετάσχει στην τελική φάση του EURO 2024 το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας και οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν να στηρίξουν όσο μπορούν το σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ να πετύχει τον στόχο του.

Έτσι, για τον εντός έδρας ημιτελικό των πλέι οφ απέναντι στο Καζακστάν (21/3, 21:45, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) έχουν ήδη πουληθεί περίπου 18.000 εισιτήρια. Αυτό δείχνει ότι στην “ΟPAP Arena” δεν θα πέφτει… καρφίτσα για το σπουδαίο παιχνίδι σε τρεις ημέρες, καθώς ίσως βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια και πάνω 30.000 φίλαθλοι, γεμίζοντας το γήπεδο.