Ερντογάν: «Λίγος χρόνος έμεινε για να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ανέφερε ότι έχει μείνει λίγος χρόνος προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές της Σμύρνης. Επέστρεψε στις προκλητικές δηλώσεις ο τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σμύρνη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Τουρκία. «Λίγος χρόνος έμεινε για να επουλώσουμε τις πληγές της […]

Ερντογάν: «Λίγος χρόνος έμεινε για να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ανέφερε ότι έχει μείνει λίγος χρόνος προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές της Σμύρνης.

Επέστρεψε στις προκλητικές δηλώσεις ο τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σμύρνη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Τουρκία.

«Λίγος χρόνος έμεινε για να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης, η οποία, ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα, όχι μόνο διέλυσε τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντά της, αλλά και τις προδοτικές φιλοδοξίες εις βάρος της ανεξαρτησίας της πατρίδας» τόνισε ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε τη Σμύρνη πόλη της νίκης του Εθνικού Αγώνα, πόλη όπου της σχεδιάστηκε η εθνική οικονομία, η πύλη του πλούτου της Ανατολίας και το μαργαριτάρι του Αιγαίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μια φορά με τους Σμυρνιούς» είπε και σημείωσε ότι η πόλη αυτή «απελευθερώθηκε από τον εχθρό πριν από έναν αιώνα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από την πενία έργων και υπηρεσιών για μεγάλο χρονικό διάστημα».