Ερχεται η Κυριακή του 2024 με ανοιχτά μαγαζιά

Έφθασε η ώρα λοιπόν των θερινών εκπτώσεων που πολλοί ανυπομονούν ώστε να κάνουν τα ψώνια τους και προσεχώς φθάνει η Κυριακή του 2024 με τα μαγαζιά ανοιχτά.

Ερχεται η Κυριακή του 2024 με ανοιχτά μαγαζιά

Έφθασε η ώρα λοιπόν των θερινών εκπτώσεων που πολλοί ανυπομονούν ώστε να κάνουν τα ψώνια τους και προσεχώς φθάνει η Κυριακή του 2024 με τα ανοιχτά μαγαζιά.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα έχουν ως αφετηρία λοιπόν την 8η Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τα τέλη του προσεχούς Αυγούστου.

Μάλιστα, τα καταστήματα θα ανοίξουν την Κυριακή, 14 Ιουλίου, εξαιτίας των θερινών εκπτώσεων με το κόσμο να έχει ευκαιρία να κάνει τα ψώνια του.

Σε λίγες μέρες η Κυριακή που τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά για το 2024

Το ωράριο λειτουργίας διαφέρει ανάλογα με το αν πρόκειται για εμπορικά καταστήματα ή πολυκαταστήματα. Συγκεκριμένα, για τα εμπορικά καταστήματα λιανικής το ωράριο που προτείνεται είναι 11:00 με 18:00 ενώ για τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα προτείνεται να μείνουν ανοιχτά μέχρι πιο αργά και συγκεκριμένα από τις 11:00 έως τις 20:00.

Η πλειοψηφία των σούπερ μάρκετ δεν ακολουθούν το λιανεμπόριο όλες τις προτεινόμενες Κυριακές. Ειδικά σε περιόδους που δεν είναι εορταστικές, μένουν κλειστά, ωστόσο υπάρχουν και μερικά υποκαταστήματα σε ορισμένες περιοχές, τα οποία ανοίγουν.