Επιστροφή στην Αθήνα για την Σάττι με ευχάριστη διάθεση

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα που την πλαισίωνε στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision 2024 επέστρεψε στην Αθήνα μετά την 11η θέση που κατέλαβε στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Μάλμε της Σουηδίας. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο, και εμφανώς ευδιάθετη σχολίασε κατά την άφιξή της την εμφάνισή της στην κορυφαίο διαγωνισμό τραγουδιού στην Ευρώπη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που εν τέλει η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή» .

Επιστροφή στην Αθήνα για την Σάττι με ευχάριστη διάθεση

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε η Χαρά Γιαννοπούλου η οποία κατέγραψε τις δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι. «Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από μια εβδομάδα παραμονής της στη Σουηδία και μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής της στο Μάλμε. Χαμογελαστή και ευδιάθετη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Χειροκροτήθηκε από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εδώ, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της. Συνομίλησε και με εκείνους, αλλά φυσικά και στις κάμερες», είπε για την ερμηνεύτρια.

Και όπως πρόσθεσε η νεαρή καλλιτέχνης δήλωσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα, την 11η θέση την οποία κατέκτησε η Ελλάδα, είπε ότι πάνω κάτω ήταν αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με την σκηνική της παρουσία ερμηνεύοντας το «Ζari» δήλωσε χαρούμενη τόσο για το 12άρι που πήρε όσο και για τη μεγάλη βαθμολογία του κοινού. Μάλιστα διέψευσε τα περί ασθένειάς της. Δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά όσο έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν είχε πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα. Την Μαρίνα Σάττι συνόδευαν οι παρουσιαστές της βραδιάς Eurovision στην ΕΡΤ1, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως και οι χορευτές που την συνόδευσαν στους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό στο Malmö Arena της Σουηδίας.