Επίδομα θέρμανσης: Πότε είναι η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων

Δείτε αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης πότε είναι η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί.

Επίδομα θέρμανσης: Πότε είναι η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω κείμενο όλα όσα πρέπει να ξέρετε αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης πότε είναι η επόμενη πληρωμή των δικαιούχων σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί.

Από εκεί και πέρα λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να καταβληθεί η επόμενη πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης 2024 και, συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι θα το λάβουν μέχρι την 30ή Απριλίου.

Τέλος, η πληρωμή αυτή αφορά στο σύνολο των αγορών που έχουν τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης – Τι έχει ανακοινωθεί

Λίγες ημέρες απέμειναν για το επίδομα θέρμανσης.

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι να καταβληθεί η επόμενη πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης 2024 και, συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι θα το λάβουν μέχρι την 30ή Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή αυτή αφορά στο σύνολο των αγορών που έχουν τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2024 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2024.

Τι ισχύει για φυσικό αέριο και τηλεθέρμανση

Όσον αφορά στο φυσικό αέριο και στην κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης, δικαιολογητικά με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 30η Ιουνίου 2024 θα καταχωρίζονται έως τη 15η Ιουλίου 2024, επομένως το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως την 31η Ιουλίου 2024.

Επισημαίνεται ότι ότι όσοι έλαβαν πέρυσι διπλάσιο επίδομα θέρμανσης, καθώς δεν επέλεξαν το φυσικό αέριο ή ήταν νέοι δικαιούχοι, τότε η προκαταβολή ορίζεται στο ήμισυ του συνολικού επιδόματος που τους είχε καταβληθεί.

Τέλος, τονίζεται ότι το επίδομα θέρμανσης 2024 αφορά στο πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης, φωτιστικό πετρέλαιο (μπλε κηροζίνη), φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα (πέλετ) και θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης.