Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για 7 νησιά – Κλείστε άμεσα

Γενναία έκπτωση της τάξεως του 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 7 νησιά από την BLUE STAR FERRIES που δίνει την ευκαιρία σε πολίτες να επωφεληθούν αδράζοντας την ευκαιρία αυτή.

Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για 7 νησιά - Κλείστε άμεσα

Η BLUE STAR FERRIES προσφέρει έκπτωση και δίνει την δυνατότητα και στα πιο “μικρά” πορτοφόλια να ταξιδέχουν σε 7 νήσια.

Οι διαδρομές που θα υπάρχει η έκπτωση είναι οι εξής ακόλουθες: Από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω
Από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν πρέπει να γνωρίζουν ότι η έκπτωση δεν αφορά τις ενδιάμεσες διαδρομές, παρά μόνο τις προαναφερθείσες.

Έκπτωση 30% στα εισιτήρια για 7 νησιά – Κλείστε άμεσα

Για την παροχή της έκπτωσης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι, οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς, καθώς και την προσκόμιση του καταθετηρίου τραπέζης με την εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Το αποδεικτικό θα επιδεικνύεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου, κατά την επιβίβαση για έλεγχο και θα πρέπει να είναι εμφανές το όνομα και το σύνολο των διανυκτερεύσεων.