Δένδιας: Βρέθηκε στον τάφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας ταξίδεψε στα Χανιά και επισκέφθηκε τον τάφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με σκοπό ν’ αφήσει λουλούδια στον τάφο του. Στον τάφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, λίγο πριν αναχωρήσει από τα Χανιά. Εκεί άφησε μερικά λουλούδια στη μνήμη του πρώην Πρωθυπουργού. Ο υπουργός ανάρτησε στον […]

Δένδιας: Βρέθηκε στον τάφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας ταξίδεψε στα Χανιά και επισκέφθηκε τον τάφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με σκοπό ν’ αφήσει λουλούδια στον τάφο του.

Στον τάφο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, λίγο πριν αναχωρήσει από τα Χανιά. Εκεί άφησε μερικά λουλούδια στη μνήμη του πρώην Πρωθυπουργού.

Ο υπουργός ανάρτησε στον λογαριασμό του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα στιγμιότυπα, συνοδεύοντάς τα με απόφθεγμα από τον Καζαντζάκη.

«Η στερνή, η πιο ιερή μορφή της πολιτικής θεωρίας είναι η πράξη», υποστήριζε ο Νίκος Καζαντζάκης, και συνέχιζε: «Ένας μονάχα δρόμος οδηγεί στην εκπλήρωση του χρέους: ο ανήφορος».

Ένας άλλος μεγάλος Κρητικός, ο Κώστας Μητσοτάκης, πορεύτηκε με αυτές τις βασικές αρχές και αξίες. Υπηρέτησε την πατρίδα και το λαό μας. Επέμενε, δε, μέχρι τέλους, και με μοναδική συνέπεια, να δίνει μάχες, προκειμένου η πολιτική ορθότητα να γίνει η ορθή πολιτική για τη χώρα.

Λίγες σκέψεις και λίγα λουλούδια στη μνήμη του, με αφορμή τη σημερινή μου επίσκεψη στα Χανιά, που τόσο αγαπούσε.